Méregtelenítő receptek

Méregtelenítés könnyen és finoman

Keress receptre vagy hozzávalóra Egészséges tisztítókúra: kéthetes mintaétrend méregtelenítéshez A reggeli napsütés csodás időt ígér, mégis úgy érzed, képtelen vagy kikelni az ágyból?

hogyan lehet megszabadulni a száj oldószerszagától a barátomnak rossz a lehelete

Nem ritka tünet tavasszal… Oka, hogy az anyagcsere méregtelenítő receptek lelassul, így nem tudja eltávolítani a szervezetbe kerülő mérgeket, illetve az ott méregtelenítő receptek salakanyagokat.

Ezek aztán felhalmozódnak, és megbontják a belső egyensúlyt, illetve sejtszinten akadályozzák az oxigén- és a tápanyagellátást, ami az energiatermelésre is kihat. A következmény: a teljesítőképességünk csökken, és ok nélkül fáradtnak érezzük magunkat.

rossz lehelet gyomor okozta lamblia tünetei a giardiasis kezelése felnőtteknél

Akár fogyhatunk is általa, de a fő cél az, hogy energetizáljuk a szervezetünket, továbbá megelőzzünk vagy gyógyítsunk bizonyos betegségeket. A méregtelenítés olyan, mint egy nagytakarítás. Amellett, hogy a gyomor és a belek kitisztulnak, az immunrendszer is erősödik, a bőr rózsássá és feszessé válik, a haj pedig ragyogó fényű lesz.

pinworm szövődmények helminták laposférgek

A kúra a két legfontosabb méregtelenítő szervünket, a májat és a vesét is tehermentesíti. Mielőtt elkezdjük, már csak könnyebb ételeket fogyasszunk: mivel ezeket viszonylag gyorsan meg tudja emészteni a gyomrunk, nem okoz majd akkora sokkot méregtelenítő receptek táplálékmegvonás.

csipkebogyó a parazitáktól paraziták állandóan eldugult orr

Mindennap — rögtön ébredés után is!

Fontos információk