Gyógyszer szervezet

Növényvédő szerek - Intézkedések a hamisított termékek elleni küzdelem érdekében Szervezetek, szövetségek, hatóságok A hamisított termékek globális problémákat jelentenek, amelyet csak nemzetközi szinten lehet megoldani.

gyógyszer szervezet

Fontos, hogy a hamisító tevékenységeket szisztematikusan fel kell deríteni, és főként gyógyszer szervezet fel kell lépni ellenük. A megfelelő nemzeti és nemzetközi struktúrák és hálózatok megalkotása, illetve a szükséges törvények és különösen a súlyos büntetések elfogadása elsődleges szempont gyógyszer szervezet az elkövetkező években.

Ezen kívül megfelelő tudatosságot kell kialakítani az érintett intézmények és hatóságok esetében, valamint a hamisított termékek vásárlóinál.

Végül pedig meg kell vizsgálnunk, hogy az utóbbi időkben a gyógyszeripari készítmények gyártásával és forgalmazásával kapcsolatban elfogadott liberálisabb politikai irányvonal valójában bátorítja-e a hamisítást.

gyógyszer szervezet

A beteg számára nem a márka a fontos, hanem az, hogy a termék felhasználásakor a márka mögött álló valódi termék minőségét évezhesse. Csak kevés olyan vásárló lehet, akik hamisított gyógyszereket saját célra szereztek be, és nem estek egyúttal a csalás áldozatául.

gyógyszer szervezet

Az alábbiakban néhány linket találhatnak olyan szervezetekhez, amelyek a hamisított gyógyszerek problémáját kezelik.

Fontos információk